top of page
B&B Sjlaope Bie De Sjlechter-1665.jpg
B&B Sjlaope Bie De Sjlechter-1664.jpg

De Indeling.

 

Het appartement heeft een eigen ingang en is ongeveer 50 m2 het is gelegen op de begane grond en is ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.  

Laat u verrassen door de gezellige inrichting die zo authentiek mogelijk  is gebleven. Het appartement is ingedeeld in een slaapgedeelte en een zit gedeelte. In het zitgedeelte staat een slaapbank waardoor de mogelijkheid bestaat om met 4 personen te verblijven, er is een televisie met Netflix en gratis wifi.

Er een keukenblok met een Nespresso apparaat met melk opschuimer, waterkoker, airfryer, hapjespan en een 2 pits kookplaatje.

De badkamer (in de voormalige koelcel) is voorzien van een heerlijke regendouche, toilet en een dubbele wastafel. Een föhn is aanwezig evenals wasproducten,handdoeken en badjassen.

Het ontbijt.


Een heerlijk uitgebreid continentaal ontbijt met diverse broodjes, hartig en zoet beleg, fruit,Yoghurt met muesli en sap is inbegrepen voor 2 personen en er kan voor een meerprijs van        voor een derde of vierde persoon worden bijbesteld. Wij zetten alles klaar in de koelkast en u kunt zelf eten wanneer het u uitkomt, koffie en thee zijn onbeperkt te maken.

82414336_643017953111057_901862157853078
bottom of page