Welkom!

B&B SJLAOPE BIEJ DE SJLÈCHTER. (slapen bij de slager)

 

 

Midden in het smalste stukje Nederland op 5 minuten van de Duitse en Belgische grens vindt u de unieke B&B SJLAOPE BIEJ DE SJLÈCHTER (slapen bij de slager). Zoals de naam al zegt verblijft u in een voormalige slagerswinkel en dat is in de authentieke details ook nog terug te zien!

 

Susteren is een gezellig dorp met diverse winkels, verder is er een prachtige eeuwenoude basiliek met een schatkamer die op afspraak toegankelijk is met een gids. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen, er zijn diverse routes in de buurt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om verder zuidwaarts te gaan en van het heuvelland te genieten.

 

Wat betreft het zorgen voor de inwendige mens, zijn er op loop afstand een Grieks restaurant een lunchroom een cafetaria en fritures verder is er ook een restaurant met een Hollandse kaart.

Ook zijn er diverse cafe’s en ijssalons in de buurt.

 

Als je liefhebber bent van shoppen zit je bij ons centraal van de outlet van Roermond en Maasmechelen zijn beide binnen 30 min. bereikbaar met de auto. Verder zijn Maastricht, Antwerpen en Aken

heerlijk voor een dagje vertier en cultuur en vanuit ons goed bereikbaar.

 

Susteren heeft een eigen station en een op- en afrit van de autoweg. Komt u met de trein of loopt u het pieterpad dan kunnen er afspraken worden gemaakt zodat u opgehaald of terug gebracht wordt.


Alle ruimtes zijn rookvrij.
Huisdieren enkel in overleg.

aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek voor 12.00 uur.

B&B Slapen bij de slager

Feurthstraat 35 

6114 CS Susteren

Nederland 

slagerijhuizinga@telfort.nl

Tel: 046449/1364

mobiel: 06/33386652

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now