top of page

de slagerswinkel

B&B Sjlaope Bie De Sjlechter-1636.jpg
B&B Sjlaope Bie De Sjlechter-1658.jpg

Welkom!

B&B SJLAOPE BIEJ DE SJLÈCHTER. (slapen bij de slager)

Zin in een unieke ervaring in het smalste stukje van Nederland? Want wie kan er zeggen dat hij/zij in de etalage van een slagerswinkel heeft geslapen of gedoucht in een koelcel? Ja hoor bij ons kan het!

 

Midden in het smalste stukje Nederland op 5 minuten van de Duitse en Belgische grens vindt u de unieke B&B SJLAOPE BIEJ DE SJLÈCHTER (slapen bij de slager). Zoals de naam al zegt verblijft u in een voormalige slagerswinkel of in de worstmakerij en dat is in de authentieke details ook nog terug te zien! Achterom is een fietsschuurtje met 2 leenfietsen en om eventueel fietsen of een motor te parkeren. Naast de B&B is een parkeerplaats voor de auto.

 

Susteren is een gezellig dorp met diverse winkels, verder is er een prachtige eeuwenoude basiliek met een schatkamer die op afspraak toegankelijk is met een gids. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen, er zijn diverse routes in de buurt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om verder zuidwaarts te gaan en van het heuvelland te genieten.

 

Wat betreft het zorgen voor de inwendige mens, zijn er op loop afstand een Grieks restaurant een lunchroom een cafetaria en fritures verder is er ook een restaurant met een Hollandse kaart en een gezellig eetcafe’ met mooi terras.

Ook zijn er diverse cafe’s en ijssalons in de buurt.Ook zijn bij diverse restaurants afhaal en bezorg mogelijkheden. Zelf iets maken? De supermarkt ligt om de hoek!

 

Als je liefhebber bent van shoppen zit je bij ons centraal van de outlet van Roermond en Maasmechelen zijn beide binnen 30 min. bereikbaar met de auto. Verder zijn Maastricht, Antwerpen en Aken

heerlijk voor een dagje vertier en cultuur en vanuit ons goed bereikbaar.

 

Susteren heeft een eigen station en een op- en afrit van de autoweg. Komt u met de trein of loopt u het Pieter pad dan kunnen er afspraken worden gemaakt zodat u opgehaald of terug gebracht wordt.

Er is een sleutelkluisje waar u gebruik van kunt maken, mochten wij op het tijdstip dat u wilt aankomen niet aanwezig zijn.


Alle ruimtes zijn rookvrij.
Hondje enkel in overleg.

aankomst vanaf 15.00 uur tot 21:00 of in overleg en vertrek voor 12.00 uur. Het is fijn om op de dag van aankomst even contact te hebben over de verwachte aankomsttijd.

logo.jpg
17857357510608017.jpg
17842636702959491.jpg

B&B Slapen bij de slager

Feurthstraat 35 

6114 CS Susteren

Nederland 

slagerijhuizinga@

telfort.nl

mobiel: (0031)

06/33386652

18130183135041033.jpg
kerk2.jpg
de doort.jpg
logo_smalste_stukje.png
B&B Sjlaope Bie De Sjlechter-1601.jpg

De worstmakerij

De worstmakerij

De worstmakerij

de slagerswinkel

de slagerswinkel

de slagerswinkel

bottom of page